Våra tjänster

På aPak kan vi ta hand om hela ert förpackningsbehov.  

På så sätt kan ni fokusera på att utveckla er verksamhet, oavsett vad eller var det kan tänkas vara. 

ALLT INOM EMBALLAGE

Ett Heltäckande sortiment

På aPak tillhandahåller vi förpackningar och emballage i alla tänkbara former och material. I vårt standardsortiment hittar ni bland annat ett brett utbud av wellådor, tejp, sträckfilm, postemballage, stötdämpande och rostskydd. 

Ni hittar hela vårt standardsortiment i vår moderna och lättillgängliga e-handel. 

e-handel

ANPASSADE LÖSNINGAR

Rund, avlång, grön…

På aPak skräddarsyr vi ett effektivt skydd som passar just er produkt.  Med egen konstruktör, CAD-bord och mer än 100 års erfarenhet kan vi erbjuda innovationskraften och lösningarna som andra saknar.  

anpassade-losningar

Praktisk

blomma-kartong

Blommig

arvid-nilsson-kartong

Skruvad

Skickad

Swedish-match

Inredd

Spetsig 

Skyddad

KLIBBIG

Platt

Kylig

perswall

Färgglad

barkasse

Smart

LÄS MER OM VÅRA LÖSNINGAR

Klicka nedan om du vill läsa mer om våra kunder och våra prisbelönta förpackningslösningar.

LAGERHÅLLNING & LEVERANS

praktisk--lagerhallning

Praktisk lagerhållning

På aPak kan vi lagerhålla och hantera ert emballage så att ni kan använda ert lager till era egna produkter. Vi har flera lager i Sverige och via våra internationella lager kan vi också erbjuda lagerhållning över hela världen. Så oavsett vart er verksamhet är placerade, är det aldrig långt från A till B. 

just-in-time-leveranser

Just in time

Vi ser till att leveranserna anländer när och där ni vill att de ska anlända. Vår målsättning är alltid att skräddarsy leveranserna så att de inte bara gynnar våra kunder, utan också vår miljö. Snabbt, tryggt och säkert.

Vi lagerhåller era produkter så att ert lager, förblir ert lager!

HÅLLBARA ALTERNATIV

Hållbarhetsanalys

På aPak kan vi hjälpa er att ta nästa steg mot en hållbar förpackningsmiljö. Boka in en kostnadsfri hållbarhetsanalys och låt oss analysera hur era produkter emballeras, hanteras och transporteras.

Vi återkommer sedan med ett förslag på hur ni kan effektivisera er förpackningsprocess genom att öka återvunnet material, ersätta fossilbaserat material, anpassa och minimera materialåtgången och optimera transporterna.

hallbar-miljo

Visste ni att det finns:

Vadderade påsar i tunt papper som ger samma goda skydd som en med bubbelplast.

Stark & töjbar sträckfilm som innehåller mer än 50% biobaserat material som ger 90% lägre CO2 påverkan.

tejp-atervunnen

Tejp som består av 100% återvunnen plast, med en kärna av 100% återvunnen kartong.

Snygg, tryckbar och lätthanterlig papperstejp med samma goda egenskaper som en i plast.

Wellbaserade lättpallar som väger en bråkdel av en  träpall men ändå klarar av flera 100 kilos belastning.

smidig-losning

Effektiva helhetslösningar i 100% återvinningsbart papper som kan förslutas på nolltid.

PAKETERING & MONTERING

DE VIKTIGA KRINGTjänsterna

Via vår produktionsanläggning kan vi erbjuda kringtjänsterna som särskiljer oss från våra konkurrenter. På aPak kan vi nämligen inte bara erbjuda emballaget, utan också hjälpa er med hanteringen av det.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta och effektivisera er vardag med hjälp av våra kringtjänster. 

paketering-montering

FÖRBEREDNING

Vi plockar ihop och förbereder kitt som vi sedan distribuerar ut till våra kunder utefter behov.  På så sätt sparar vi både tid och plats hos våra kunder.

Montering

Vi reser, limmar och monterar ihop konstruktioner innan leverans för att underlätta och effektivisera arbetet för våra kunder.

Paketering

Vi erbjuder olika former av paketeringstjänster då vi tar emot eller själva beställer våra kunders produkter, paketerar dem och levererar ut dem till kund eller direkt till slutkonsument.

AUTOMATION

Vi hjälper er att ta nästa steg

Framtiden går i automationens tecken och om ni inte är en del av den, riskerar ni istället att bli en del av historien.

När ni är redo att ta nästa steg kan vi hjälpa dig med allt från enklare handverktyg och fyllnadsmaskiner till helautomatiserade förpackningskedjor. Nedan hittar ni ett litet urval av vårt sortiment.

haftverktyg

Handverktyg

I vårt utbud hittar ni alla sorters handverktyg. Från den batteridrivna häftklammern till den den kraftfullaste av bandningsverktyg.

ladresare-automation

Lådresare

Vi kan hjälpa er att installera och optimera lådresare som verkar enskilt eller i samspel med andra förpackningsmaskiner. 

tejpmaskin-apak

FörslutningsmaskinER

Vi tillhandahåller maskintejpen, men vi kan också hjälpa er att se till att den används på rätt sätt. I vårt utbud hittar ni förslutningsmaskiner för alla tillfällen. 

fyllnadsmaskin

Fyllnadsmaskiner

Med rätt fyllnadsmaskin kan ni öka er effektivitet, underlätta arbetet för er personal och förbättra er packekonomi. På aPak erbjuder vi ett brett utbud av fyllnadsmaskiner för både plast och papper i halv-, såväl som helautomatiskt utförande.

bandningsmaskin

Bandningsmaskiner

I vårt sortiment hittar ni effektiva bandningsmaskiner och bandningsverktyg som kan förbättra ergonomin, öka er effektivitet och säkra kvaliteten på era leveranser.

robotarmen

Robotar

Framtiden är här och det som tidigare endast var möjligt i den exklusivaste av produktionsmiljöer är nu tillgängligt för alla. Med hjälp av robotar kan vi hjälpa er att effektivisera och automatisera era förpackningsprocesser.