Starkwellen

Starkwell

Starkwell är både tåligt och starkt och passar därför perfekt för riktigt tunga produkter. Men materialets främsta egenskap är inte dess styrka utan dess låga vikt. Starkwell väger bara hälften så mycket som trä och materialet kan således sänka transportkostnaderna samtidigt som det sparar på miljön.

Starkwell sänker transportkostnaderna och är enkelt att hantera och återvinna. För utökat fuktskydd finns hydrokraftliner och ett antal specialprodukter såsom Palbox©, Stacpac©, Notch fold© och Palpak©.

Vi tar även fram kundunika lösningar i starkwell, varav somliga är extrema i en rad olika avseenden. För Scania Parts leveranser av lastvagnsrutor, som packas fem och fem, har vi ett emballage som säkrar att rutorna helt och hållet separeras ifrån varandra. Rutorna är fixerade och stötdämpade, avsedda för world-wide-transport med flyg, bil och båt. Den annorlunda emballagelösningen i starkwell har tagits fram i nära samarbete med Scania Parts.

På aPak kan vi skräddarsy starkwellslösningar efter dina önskemål och via vår e-handel kan vi nu också erbjuda vårt standardsortiment direkt på nätet.

Starkwell-dubbelwell

Vill du veta mer om starkwell?