Niklas Carlström – VÄLJ RÄTT leverantör

Hur väljer man rätt leverantör och vad är viktigt att tänka på vid val av leverantör? Scrolla vidare för att ta del av Niklas Carlströms bästa tips. 

1. Vill hitta den bästa lösningen för er!
Hitta en partner som tillsammans med dig ser över hela förpackningskedjan – och som ger förslag på hur du kan välja rätt kvalitét på förpackning, fyllnad och förslutning. På så sätt kan ni verka för en bättre miljö, samtidigt som ni sparar både tid och pengar.

2. Har kunskap och erfarenhet!
Välj en leverantör som kan ifrågasätta och testa sig fram för att hitta de bästa materialen för er. En sak som många glömmer är utbildning. Se till att du får en leverantör som genomför packträning så att du använder materialet på rätt sätt

3. Tänker hållbart och hållbart!
Vi ser ofta företag som använder sig av emballage med mått som inte anpassats efter innehållet. Det är inte heller ovanligt att man överemballerar eller att materialkvalitét är högre än vad innehållet kräver. Genom att istället välja rätt emballage och kvalitet kan du inte bara sänka kostnaderna, utan också reducera material-mängden, minska antalet transporter och på så sätt även minska er klimatpåverkan.

4. Är engagerad!
Välj en leverantör som alltid är på tårna och håller sig uppdaterad om vad som händer på marknaden! Se till att er leverantör erbjuder effektiv kundservice med korta svarstider och som är duktig på att hitta flexibla lösningar. Då kan du fokusera på det du är bra på utan att behöva oroa dig för ditt emballage.

Avslutningsvis, hitta en ärlig partner som bryr sig om er och är intresserad av hur er verksamhet fungerar.

Vill du veta mer om förpackningslösningar – kontakta mig!


Niklas Carlström
Säljchef