stotdampande

Mini pakr

Mini Pakr är den ultimata förpackningslösningen för små och medelstora företag där behovet av stötdämpande är lågt till måttligt. Den låga vikten och den minimala storleken gör Mini Pakr till en mycket lättplacerad och mobil hjälpreda.

Mini Pakr är enkel att använda och allt du behöver göra är att plugga in maskinen, sätta i plasten och trycka på start. Med sin kompakta storlek (36x33x28cm) och sin nätta vikt (6 kg) är det också enkelt att placera och förflytta maskinen. Till Mini Pakr finns det fem olika sorters bubblor och med en produktionshastighet på 7,5 meter per minut bjuder den lilla maskinen också en relativt hög kapacitet.

Maskinen är utrustad med RFID (Radio Frequency Identification) teknologi för att automatiskt kunna välja rätt inställningar.

mini-pakr-1
pakr
Minipakr-plast
mini-1
mini-pakr-utfyllnad
Mini-pakr-ez
novus-quiltair
novus-double-cushion
novus-supertube

Vill du veta mer om vår Mini pakr?

På aPak kan vi förpackningsmaskiner och har lång erfarenhet av att placera ut och hantera förpackningsmaskinen Mini Pakr. Om du har frågor eller funderingar kan jag hjälpa dig att besvara dem. Skicka ett mail med dina frågor eller kontakta oss via telefon så hjälper vi dig.