Kundcase

Via våra kundcase får du en inblick i hur vår verksamhet fungerar i praktiken.
Brakebooster

Brakebooster

Brakebooster kom att bli, en av våra effektivaste förpackningslösningar. En lösning så effektiv att den vunnit Scanstar, skandinaviska mästerskapen i förpackning.

Brightbox

Brightbox

Med förpackningen Brightbox, har vi inte bara förbättrat skyddet. Vi har också underlättat hanteringen, sänkt kostnaderna och förbättrat villkoren för miljön.

Apohem

Apohem

Tillsammans med Apohem har vi utvecklat ett effektivt emballagekoncept som innefattar allt från produktionen och lagerhållningen till leverans.

Protector Bags

Protector Bags

Med den ”brevliknande” förpackningslösningen Protector Bags har vi ökat effektiviteten, minskat arbetsbördan och sänkt omkostnaderna för Volvo.

Miljöboxen

Miljöboxen

Med Miljöboxen har vi sänkt omkostnaderna för vår kund, gjort konstruktionen återvinningsbar och underlättat hanteringen får såväl hantverkare som transportör.

Ett lyft för miljön

Ett lyft för miljön

Tillsammans med ICA Maxi i Partille har vi tagit fram en grönare lösning för kundernas matvaror. Detta för att reducera förbrukningen av plastpåsar.

Simplesphere

Simplesphere

APak tagit fram den prisbelönta förpackningslösningen Simplesphere som effektiviserat packprocessen, förenklat hanteringen och minimerat miljöpåverkan.