Bli en av oss!

Vad roligt att du är intresserad av att göra karriär hos oss på aPak. 

På den här sidan presenterar vi våra lediga tjänster, men innan vi gör det skulle vi vilja berätta lite mer om aPak och hur det är att jobba hos oss. Scrolla vidare för att lära dig mer om aPak-familjens vardag. 

EN TREVLIG ARBETSPLATS

På aPak gör vi vårt yttersta för att skapa en trevlig arbetsplats. Vårt mål är att alla i personalen ska trivas och känns sig delaktiga i företaget. Som en i aPak-familjen får du ta del av personalförmåner och mängd roliga aktiviteter.

Nina Esmann

HR-Chef

Nina Esmann arbetat som HR-Chef på aPak sedan 2017 och när hon inte ror om sin egna familj gör hon ett fantastiskt jobb med sin andra – aPak-familjen.  

”Att arbeta med personalfrågor på ett företag som verkligen bryr sig om sin personal är väldigt roligt. På aPak gör vi både bra och roliga saker tillsammans och det är härligt att få vara en del av det.”

Emma Friberg

Support

Emma hjälper och supporterar våra kunder sedan 2017.  En pratglad glädjespridare som verkligen uppskattas av medarbetare, såväl som kund.

”Det är verkligen lätt att trivas på aPak. Vi har roligt på jobbet och alla här är väldigt trevliga, hjälpsamma och lätta att ha att göra med.” 

 

 

Är det bara Nina och Emma som har roligt på jobbet?

Fråga någon på apak

För att du ska få en ärlig bild av aPak som arbetsplats tycker vi att du ska ringa någon på aPak och fråga!

När du klickar på knappen nedan kommer du att slussas till någon i aPak-familjen. Det kan vara någon på lagret, en säljare eller kanske rent av vår VD. På så sätt kan du få en ärlig bild av vad våra anställda tycker om aPak!

EN ANSVARSFULL ARBETSPLATS

På aPak får individen stor frihet och ett stort ansvarar över sin arbetsdag. Vi tror på individen och är övertygade om att ansvaret får både individen och företaget att växa.

Evelina Lindgren

VD

I ledande befattning hittar ni vår unga VD, Evelina Lindgren, som redan hunnit vunnit flera pris för sitt schyssta och framgångsrika ledarskap! APak är i trygga händer!

”Mitt mål är att driva ett hållbart och lönsamt bolag där aPak-familjen trivs, mår bra och får utvecklas. Våra korta beslutsvägar och vår snabba förändringsbenägenhet har visat sig vara starka framgångsfaktorer. Den starkaste av dem alla är dock vår fantastiska personal.”

 

 

Marcus Helin

Säljchef på innesälj

Marcus tar hand om försäljningen på insidan sedan 2018. När han lämnar sitt headset och går för dagen, är det pingis som gäller. På en nivå som innebär att man som lekman endast kan drömma om att ta emot serven.

”På aPak har alla medarbetare stort ansvar och mycket att säga till om. Det gör arbetet roligare, men framförallt effektivare då man slipper stämma av varje beslut med sin chef”. 

 

 

EN HÄLSOSAM ARBETSPLATS

På aPak satsar vi på personalens hälsa och välbefinnande, för när personalen mår bra mår även bolaget bra!

Andrea Lindgren

Kontorskoordinator/fysioterapeut

Alla ska må bra i aPak familjen och Andrea ansvarar för att arbetsmiljön uppfyller våra höga trivselkrav. Andrea må vara minst i Lindgren-familjen, men besitter kanske ändå det största hjärtat.

”Som utbildad fysioterapeut kan jag se till att personalen mår bra. Jag brinner för hälsa och träning och det är ett väldigt roligt ansvarsområde med tanke på företagets hälsosamma inställning.” 

 

 

Inte för att skryta, men här är några av de hälsosamma sakerna som alla i vår personal får ta del av.

Friskvårdstid

På aPak erbjuder vi 60 minuters friskvårdstid varje vecka. Något som kan nyttjas av alla anställda, oavsett tjänst.

Friskvårdsbidrag

Alla anställda kan varje år nyttja vårt friskvårdsbidrag. Allt för att underlätta och motivera vardagsmotionen.

Gym & gruppträning

På kontoret har vi ett eget, fullutrustat gym, där personalen kan träna fritt. Vid olika tillfällen hålls dessutom gruppass och utbildning.

kristoffer-idestal-padel

Padelbana på jobbet

Kristoffer Idestål

Under 2018 anslöt sig Kristoffer Idestål till innesäljsgänget på aPak. Sedan dess har hans bjudsamma humor förgyllt kontoret. Efter det att padelbanan invigdes syns han dock främst till på planen, där han nu utmanar allt och alla.

”Att kunna spela padel på jobbet är fantastiskt. Det är ett väldigt roligt sätt att umgås med kollegorna. Här finns det alltid lediga tider och pengarna jag sparat har jag i stället lagt på ett alldeles för dyrt rack.”

 

Ergonomi

På aPak har vi en utbildad ergonom i huset som utbildar personalen och utvecklar kontorslandskapet. 

Massage

På aPak får vi besök av en massör varannan vecka och det är då fritt fram för den som vill boka en tid till kraftigt reducerat pris.

Hälsoundersökning

På aPak har vi regelbundna hälsokontroller. Antalet undersökningarna bestäms utifrån medarbetarens ålder.

Peter borgelöv

Marknadsansvarig

Peter har arbetat på aPak sedan 2012 och när man inte hittar honom kreerandes på kontoret är det bara att traska ner till gymmet, där man allt som oftast hittar honom runt lunchtid.

”Som småbarnsförälder är tiden knapp, men tack vare företagets generösa hälsopolicy och stora flexibilitet kan jag få ihop mina träningspass. Det betyder otroligt mycket för mig.” 

 

 

DIN ARBETSPLATS?

Så vad väntar du på? Anslut dig till aPak-familjen och bli en av oss!

inkopare-sokes

PROJECT BUYER

Är du en inköpare som vill jobba projektbaserat med hållbara, innovativa och kundunika förpackningslösningar? Då kan du vara den vi söker. Vi är nämligen på jakt efter en driven Project Buyer till vårt snabbväxande förpackningsföretag.

SPONTANANSÖK?

Om du känner att aPak är ditt kall får du mer än gärna skicka en spontanansökan till vår HR-chef. Rätt personal växer inte på träd och om du tror att du är rätt för oss och vi för dig tycker vi att du ska spontanansöka genom att klicka på knappen nedan.