När den svenska chefsorganisationen ledarna listade landets 75 främsta kvinnliga chefer placerades aPaks VD på en hedrande andraplats.

Framtidens kvinnliga ledare

När den svenska chefsorganisationen Ledarna listade landets 75 främsta kvinnliga chefer placerades aPaks VD på en hedrande andraplats.

För 15:e året i rad listade den svenska chefsorganisationen Ledarna, Framtidens främsta kvinnliga ledare. Syftet med initiativet från Ledarna är att lyfta fram chefsförebilder, och visa på behovet av modernt ledarskap och unga kvinnor på ledande befattningar. APak och Evelina är såklart otroligt stolta och glada över den hedrande andraplatsen.

Evelina tog över familjeföretaget i början av 2015 och sedan dess har vårt bolag haft en stark tillväxtresa. Mellan åren 2015 och 2019 ökade vår omsättning från 278 miljoner till 540 miljoner. En tillväxtresa som möjliggjorts mycket tack vare ett starkt ledarskap och en stark och trygg företagskultur.

”När jag tillträdde som vd var målbilden tydlig – vi skulle omsätta en halv miljard. Samtidigt tror jag inte på att hetsa fram tillväxt utan har fokuserat på långsiktiga, hållbara investeringar i bolag och medarbetare. På så sätt har vi lyckats bibehålla entreprenörsandan och unik kompetens, samtidigt som vi har skapat ett bolag med engagerade och drivna medarbetare som alla strävar mot samma mål.”

– Evelina Lindgren, VD

framtidens-kvinnliga-ledare