forpackningar

Förpackningsmaskiner

Med rätt förpackningsmaskin kan ni öka er effektivitet, underlätta arbetet för er personal och förbättra er packekonomi. På aPak erbjuder vi ett brett utbud av förpackningsmaskiner för både plast och papper i halv-, såväl som helautomatiskt utförande.

På aPak har vi arbetat med förpackningsmaskiner i decennier och genom åren har vi lärt oss hur och när de används på bästa sätt. Vi jobbar med alla tänkbara förpackningsmaskiner, men vårt primära fokus ligger på maskiner för fyllnad och skydd. Med rätt förpackningsmaskin kan ni inte bara effektivisera ert arbetsflöde, utan även spara utrymme, förbättra ert skydd och minska era fraktkostnader då både pappret och plasten levereras på lätthanterliga rullar och buntar som sedan expanderas på plats. Det är en bra deal, inte bara för ert företag och er packekonomi utan även för miljön och er personal.

På aPak kan vi hjälpa er att ta fram den maskinen som är bäst lämpad för just er verksamhet och ni behöver aldrig oroa er för höga startkostnader då vi hyr ut våra förpackningsmaskiner på månadsbasis. Nedan kan ni läsa mer om några av våra populäraste förpackningsmaskiner och vill ni veta mer får ni mer än gärna kontakta oss eller besöka kategorin förpackningsmaskiner i vår e-handel.

Utfyllnad-i-papper

Med papper kan ni fixera och skydda era ömtåliga produkter på ett hållbart och effektivt sätt. De starkaste argumenten för papper bottnar i den smidiga hanteringen, den låga materialåtgången och det faktum att pappret är helt förnybart och återvinningsbart.

Geami

Geami expanderar vanligt kraftpapper till ett skyddande hölje som kan användas till alla tänkbara produkter. Den patenterade tekniken som används är både effektiv och miljövänlig.

Padpack-ppc

PadPak PPC Senior passar dig som har stora krav på flexibilitet gällande stötdämpande och fixerande material. Maskinen styrs genom ett helautomatiskt system som också kan köras manuellt via pedal.

fillpak-tt

FillPak TT erbjuder ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt system. Bra ergonomi och hög effektivitet gör Fillpak TT till ett riktigt bra val.

padpak-lc

FillPak TT erbjuder ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt system. Bra ergonomi och hög effektivitet gör Fillpak TT till ett riktigt bra val.

PADPAK_CC

PadPak CC är en liten och mycket smidig pappersmaskin som passar utmärkt för packstationer med begränsat utrymme.

padpak-jr

PadPak jr är en mobil och mycket effektiv förpackningsmaskin för packning av mindre produkter.

utfyllnad-plast

Med plast kan ni fixera och skydda era ömtåliga produkter på ett effektivt och mycket säkert sätt. Den nätta vikten, den låga materialåtgången och det faktum att plasten kräver väldigt lite utrymme i ej expanderat tillstånd kan räknas in som de starkaste argumenten för plast.

Mini-pakr

Mini PAKR

Mini Pak’r är en enkel, liten och smidig maskin som kan användas när behovet av stötdämpande och utfyllnadsmaterial inte är så stort. Allt du behöver göra är att plugga in maskinen, ladda den och trycka på start. Läs mer

new-air

New air

Ett högpresterande och flexibelt system som snabbt och automatiskt blåser upp påsar med barriärbubblor som är egenutvecklade av Sealed Air. Filmen till denna maskin är konstruerad för att klara påfrestningarna i dagens hårda transportmiljöer.

fill-air-rocket

Fill-air rocket

Fill-Air Rocket är en användarvänlig och mycket kompetent maskin som fyller luftkuddar. Kuddarna produceras efter behov med en hastighet på upp till 30 meter i minuten.