atervunnen-plast

En miljövänlig e-handelspåse

I Sverige skickas tiotusentals plastbaserade e-handelspåsar varje dag. Tänk om dessa istället varit producerade i återvunnen plast. Då hade vi kunnat minska CO2 utsläppen och göra skillnad för miljön! Med vår nya Miljöpåse, som producerats av 100% återvunnen plast, är det inte bara möjligt. Det är också rimligt, då påsen nu erbjuder samma goda egenskaper till ett lägre pris.

Miljövänliga val är ofta förknippade med högre kostnader och/eller märkbart påverkad kvalitet. Ta vår pappersbaserade e-handelspåse som exempel. Den är väsentligt dyrare och även om dess egenskaper är goda, kan den inte riktigt mäta sig med den traditionella plastpåsen. Så ser det ofta ut i vår bransch och det kan därför vara svårt att få våra kunder att göra miljövänligare val.

För Miljöpåsen är situation däremot annorlunda, då påsen saknar uppenbara nackdelar. Miljöpåsen har däremot många uppenbara fördelar då den reducerar CO2 utsläppen och sänker produktionskostnaderna. Det innebär att den som köper Miljöpåsen får en miljövänlig produkt med likvärdiga egenskaper till ett lägre pris.

Miljöpåsen är således ett självklart val om ni idag använder e-handelspåsar i plast.

e-handelspasen

En miljövänlig e-handelspåse?

Är ni behov av en miljövänlig e-handelspåse? Boka ett möte och se till att det blir verklighet.