Emballera Mera

Emballera Mera är bloggen för dig som älskar smarta och innovativa förpackningslösningar. Här kan du följa både vår och förpackningsbranchens utveckling.

Leverans till paketskåp

Leverans till paketskåp

Dagarna för de ringlande köerna hos postombuden kan vara räknade. För att underlätta leveranserna till paketboxarna har vi tagit in en e-handelslåda som måttanpassats efter Instabox minsta skåp.

Årets Företagare i Sverige 2021

Årets Företagare i Sverige 2021

Efter en enastående final står det nu klart att Evelina Lindgren och aPak är Årets Företagare i Sverige 2021. Evelina fick ta emot utmärkelsen i Stockholms stadshus.

Göteborgspartner

Göteborgspartner

Tillsammans med Stadsmissionen erbjuder vi aktiviteter där aPaks personal får möjlighet att göra insatser för att minska klyftorna och fattigdomen i vårt samhälle

En hållbar framtid

En hållbar framtid

På aPak har vi bestämt oss för en hållbar framtid – i närtid! Det innebär att vi ska vara helt klimatneutrala år 2030. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Källsortering

Källsortering

I inlägget försöker vi reda ut vart de kluriga produkterna ska källsorteras. För en sak är säker. Du är inte ensam om att någon gång klurat över vart en produkt hör hemma.

Träningsvärk på aPak

Träningsvärk på aPak

Träning bör vara en långsiktig, rolig och naturlig del av vardagen. I inlägget får ni ta del av Peters främsta träningstips och lite skryt om aPaks goda träningskultur.

Miljövänlig e-handelspåse

Miljövänlig e-handelspåse

I Sverige skickas tiotusentals plastbaserade e-handelspåsar varje dag. Tänk om dessa varit producerade i återvunnen plast. Då hade vi kunnat göra skillnad för miljön!

Brakebooster

Brakebooster

Brakebooster kom att bli, en av våra effektivaste förpackningslösningar. En lösning så effektiv att den vunnit Scanstar, skandinaviska mästerskapen i förpackning.

Brightbox

Brightbox

Med förpackningen Brightbox, har vi inte bara förbättrat skyddet. Vi har också underlättat hanteringen, sänkt kostnaderna och förbättrat villkoren för miljön.