Apohem

Tillsammans med Apohem har vi utvecklat ett effektivt emballagekoncept som kan hantera deras ökande volymer och samtidigt säkerställa kvalitén på emballaget. Konceptet innefattar allt från produktionen av emballaget till lagerhållning och leverans.

Apohem är ett snabbväxande e-handelsföretag som levererar apoteksvaror till landets alla hörn. I samband med att Apohem skulle lansera sin nya grafiska profil och inriktning med devisen ”hela livets apotek”, var de i behov av en leverantör som kunde hantera deras växande volymer och samtidigt säkerställa kvalitén på emballaget. Till följd av ett etablerat samarbete fanns förtroendet redan på plats och när vi presenterade vår lösning, som också innefattade effektivare och billigare lagerhållning i nära anslutning till Apohems produktlager, var projektet i rullning.

Emballage är för de flesta en produkt som ”bara ska finnas där” när man behöver den och precis så fungerar det nu för Apohem. Tack vare vårt samarbete har vi kunnat minska Apohems administration och via våra prognoser och vår löpande kontakt kan vi dessutom se till att leveranserna anländer när emballagesaldo börjar bli lågt.

Vi är både tacksamma och glada över att vi får följa med på Apohems spännande resa mot toppen och vår uppgift är nu att se till att emballagets väg dit blir så smidigt och bekymmersfri som möjligt. På så sätt kan vår kund fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet medan vi tar hand om det vi kan bäst.

En bättre förpackningslösning?

Är ni behov av en bättre förpackningslösning? Då tycker vi att ni ska ta kontakt med oss så att vi tillsammans kan se till att det blir verklighet.