aPak-familjen

Vi är aPak – The Packaging Company, ett familjeägt förpackningsföretag med anor sedan 1917.  

I aPak-familjen, som vi själva väljer att kalla den, ingår omkring 70 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal, strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna. 

”Vår vision är att bedriva en lönsam, hållbar och långsiktig verksamhet”

Vi är en del av aPak-familjen…

Nina jacobsson

Support

Nina har hjälpt våra kunder på supportavdelningen sedan 2014. Har du någon gång haft det stora nöjet att prata med Nina känner du säkert redan till att man får leta länge och väl för att hitta en varmare och trevligare medmänniska!  

”Våra kunder är väldigt roliga att ha att göra med. Men det bästa på aPak är nog mina kära kollegor som är fantastiska på alla sätt och vis.”  

Pier Benden

Lagerarbetare & CAD-konstruktör

Pier har arbetat som lagerarbetare och CAD-konstruktör på aPak sedan urminnes tider (1984). När han inte strosar runt på lagergolvet strosar han istället runt på dansgolvet. Pier är nämligen en fena på bugg.

”APak är en bra arbetsplats och man får väl säga att det finns mer än en anledning till att jag varit här i över 30 år. Trevliga kollegor, schyssta arbetsvillkor och hög flexibilitet är några av dem.” 

Anders Bohlin

Försäljningschef

Anders har arbetat som försäljningschef hos aPak sedan 2012. När Anders inte jagar viktiga affärer, jagar han istället vilt i något oömmare kläder.

”Att arbeta med försäljning inom förpackningsbranchen kommer med sina utmaningar. Kundlösningarna är komplexa och säljcyklerna långa. Kort och gott, ett utmanade och roligt arbete som blir än roligare i och med den stora kunskap och flexibiliteten som aPak erbjuder.” 

…och vi svarar gärna på era frågor.

Ring en slumpmässig FAMILJEMEDLEM

När du klickar på knappen nedan kommer du att slussas till någon i aPak-familjen. Det kan vara någon på lagret, en säljare eller kanske rent av vår VD. På så sätt kan du få en ärlig bild av  aPak!

”Vårt mål är att ge våra kunder en ökad vinst och effektivitet genom att vara vår marknads föredragna leverantör av hållbara, smarta och innovativa förpacknings- och logistiklösningar”

En hållbar partner

För oss på aPak är ansvaret för vår omgivning en mycket viktig faktor i vårt dagliga arbete. Vi tror på ett långsiktigt och hållbart förhållningssätt till miljö, samhälle och människa. Vi ställer alltid höga krav på våra samarbetspartners och köper endast in material som producerats under bra villkor.

Vi premierar alltid miljövänliga material, vi är nitiska med vår återvinning och för oss är förnyelsebar el en självklarhet. Lika självklart som att den producerats under rätt förhållanden. 

En historisk partner

Under resans gång har mycket förändrats, förnyats och bytts ut, men vårt mål om att erbjuda våra kunder den bästa tänkbara förpackningslösningen har förblivit det samma genom alla dessa år.

Vi är förpackningsföretaget med anor sedan 1917.

En Göteborgspartner

APak är Göteborgspartner till Göteborgs Stadsmission och förutom att bidra ekonomiskt genomför aPak också aktiviteter tillsammans med Stadsmissionen där personalen får möjlighet att göra insatser. På aPak får samtliga medarbetare möjligheten att volontärarbeta hos Göteborgs Stadsmission under arbetstid.

En schysst partner

APak är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 som. Vårt nollfelsarbete kombinerat med ständiga förbättringar av vår verksamhet gör att du som kund alltid får högsta kvalitet i alla kontakter med oss.

På aPak tummar vi aldrig på kvaliteten!

EN ALLIERAD PARTNER

Ensam är stark, men tillsammans är vi ännu starkare! APak ingår i Kobra, en strategisk allians med några av de största oberoende förpackningsdistrubitörerna i Europa. 

Er partner?

Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar förpackningslösning!  Kontakta oss och påbörja arbetet redan idag!